Home
Boekin1dag
Heidag

Als management organiseert u regelmatig bijeenkomsten om samen na te denken over de koers van uw organisatie; één tot drie dagen, op een afgelegen plaats in een inspirerende omgeving. De zinnen worden verzet, de teamgeest versterkt en de inspiratie stroomt.  Boekin1dag kan een nieuwe dimensie geven aan de heidag van uw organisatie.

Lees meer...
 
Brainstorm

Het Boekin1dag-concept geeft een nieuwe dimensie aan brainstormen. Uit onderzoek blijkt dat mensen die samen brainstormen elkaar beperken. Sessies waarin een computer wordt ingezet om ideeën te verzamelen, zonder naam of toenaam te vermelden, blijken veel meer op te leveren.

Lees meer...
 
Samenwerkingsverband

SamenwerkingSamenwerken doen we van nature. Mensen hebben het concept van organisaties bedacht om zich als groep te kunnen identificeren en meer te kunnen bereiken dan alleen. Ook organisaties zien in dat samenwerken cruciaal is om toegevoegde waarde voor de maatschappij te kunnen leveren. Welke meerwaarde heeft uw samenwerkingsverband? En hoe geeft u het inhoud?

Lees meer...
 
Verandertraject

U weet dat er verandering in uw organisatie nodig is. Maar u weet nog niet wat de beste aanpak is om de gewenste structuur of het gewenste gedrag tot stand te brengen. Een zorgvuldig verandertraject begint met een goede veranderdiagnose, gebaseerd op een grondige organisatie-analyse en voorzien van onderbouwd advies.

Lees meer...
 
Jaarverslag

JaarverslagEen terugkerend ritueel: het jaarverslag. U wilt die verplichting graag zo goed mogelijk invullen. Het jaarverslag is tenslotee het visitekaartje van uw organisatie. Maar waar haalt u jaar op jaar de inspiratie vandaag en hoe vindt u dit jaar een passend thema? Met Boekin1dag schrijft u het verslag samen met collega's. Dat inspireert en motiveert. Zeker als u weet hoe representatief het resultaat kan zijn.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 2